web analytics

Välkommen till "Livat på torpet". Bloggen som är en salig blandning mellan lantligt vitt och rackartyg.

Jag som skriver heter Elin, bor tillsammans med min händige sambo och våra tre rackarungar i ett torp ute på landet. Jag är beroende av kaffe, galen i barnkläder och förtjust i vitt.

Kontakt: elinteg81@gmail.com

Edvin 070524
Tore 100630
Ingrid 130518

JAG FOTAR MED

BESÖK GÄRNA
My Instagrams

Bloggar av mammor och gravida Personligt
Föräldraskap bloggar
Personligt Besökstoppen

När man vet att man valt rätt

När ungen grinar och säger: ”Jag vill inte till tandläkaren imorgon! För jag vill åka skoltaxi! Och jag vill gå på skolan, jag kommer ju missa jätte mycket! Jag VILL PÅ SKOLAN!” då vet man att man att han trivs och att vi valde helt rätt skola. Det känns så skönt i mammahjärtat. (ja inte att ungen grinar, utan varför han grinar)

Och jag avslutar denna kväll med lite mammashopping ….

2885772824

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer till När man vet att man valt rätt

 • Så härlig känsla, att se och höra att ens barn trivs så bra på skolan :) Hoppas jag får höra liknande ord från Jonah när det är dags för ha :)

 • Therese skriver:

  Det är så himla skönt! Min fyraåring säger ofta på lördag eftermiddag, ”mamma ska jag till förskolan imorrn?” och blir VÄLDIGT besviken när han INTE ska det ;)

  SV på din kommentar om låtsasvapen: Ja det gör min fyraåring ibland också, men jag är noga med att han inte får sikta på någon, sin lillebror exempelvis… Och sen inbillar jag mig att ”vi såg” mycket mindre våld när vi var små… Nu finns det ju en uppsjö av spel m.m. Och skumgummiknogjärn dårå… Nä, man måste sätta sina egna regler och det har ju du gjort (och jag)

 • Nina skriver:

  Va härligt att han trivs så bra!

 • Elina skriver:

  Åh! Vilken skön och rolig känsla. :) Jag blir alltid så glad, och varm då Saga pratar så glatt om förskolan, dom tillbringar ju rätt mycket tid där så tänk så olyckligt de hade varit om dom inte alls hade trivts. Psst, Svea har ju såå mycket fint så bra val :-)

 • Maria skriver:

  Underbart att få bekräftelse att de trivs!
  Den där shoppingen ser väldigt bra ut tycker jag ;)

  kram kram

 • Vad skönt att han trivs i skolan!
  Så svårt det där att välja… :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FÖLJ BLOGGEN

bloglovin

MINA TÄVLINGAR

FACEBOOK

INSTAGRAM

KATEGORIER

ARKIV

HEMMA PÅ TORPET

Design

Design